Nyhet: Bostik Born2Bond biokompatibla snabblim med ISO 10993-certifiering

Bostik utökar sitt sortiment av biokompatibla snabblim med Born2Bond-serien, nu certifierade enligt ISO 10993. Dessa miljöanpassade och snabbhärdande lim är perfekta för bl a medicinska applikationer, med optimal prestanda och säkerhet.

Nyhet: Bostik Born2Bond – Biokompatibla Snabblim med ISO 10993-certifiering

Bostiks Born2Bond-serie, inklusive Light Lock och Ultra, har nu erhållit ISO 10993-certifiering, vilket öppnar upp nya möjligheter för medicinska applikationer. Dessa cyanoakrylatbaserade snabblim är idealiska för limning av medicinsk utrustning och andra produkter som används i medicinska miljöer.

Miljömedveten innovation

Born2Bond-produkterna har en stark miljöprofil och uppfyller de högsta kraven för säkerhet och hållbarhet. De är helt fria från varningsfraser och farosymboler. Dessutom är den patenterade tillverkningsprocessen energibesparande i jämförelse med traditionella metoder, vilket gör limmen till ett miljösmart val.

Snabb härdning och bred materialkompatibilitet

Dessa snabblim härdar antingen genom kontakt mellan två ytor eller med UV-ljus, vilket ger en stark fog inom sekunder. De fäster effektivt på plast, gummi och metall, vilket gör dem användbara för en mängd olika applikationer.

Produkter i Born2Bond-serien med ISO 10993-certifiering:

Ljushärdande cyanoakrylat:

Märkningsfria cyanoakrylat med ISO 10993-5:

 

För mer information och datablad om Bostik Born2Bond-produkterna, besök produktsidan på vår hemsida.

Fler intressanta nyheter

Vill du veta mer?