Moderniserad Dymax UVCS V3.0 LED Conveyor för UV härdning

Dymax UvCS 3.0 LED är vårt senaste UV-härdningssystem, utformat för att leverera snabb, exakt och energieffektiv härdning för industriella applikationer.

Dymax UVCS V3.0 LED Conveyor: Effektivt UV-härdningssystem för industriella applikationer

Dymax UVCS V3.0 LED Conveyor är en uppgraderad version av Dymax UVCS Conveyor System för UV-härdning. Med sin moderna industriella design och användarvänliga gränssnitt erbjuder detta system intuitiva kontroller och en smidig drift. Den förbättrade användarupplevelsen gör det möjligt för operatörer att uppnå snabbare bearbetning och ökad produktionskapacitet.

UVCS V3.0 LED Conveyor är CE-märkt och godkänd för global användning, vilket gör det idealiskt för härdningsapplikationer inom en rad industrier som medicinteknik, elektronik, fordonsindustrin, flyg- och försvarsindustrin, optik, förpackning och hushållsapparater.

Snabb och energieffektiv UV-härdning med Dymax UVCS 3.0 LED

Dymax UVCS 3.0 LED är vårt senaste UV-härdningssystem, specialutformat för att leverera snabb, exakt och energieffektiv härdning. Perfekt för industriella applikationer som kräver hög precision och pålitlighet.

Här är de fem främsta fördelarna med Dymax UVCS V3.0 LED

  • Användarvänlig digital styrning

Den högkontrast 8-tums pekskärmen gör det enkelt att justera hastighet, driftslägen och LED-emitterare. Det ger operatörer exakt kontroll och effektivitet i härdningsprocessen.

  • Hög produktivitet och flexibilitet

Med ett 12-tums brett band, automatiserad deligenkänning och reversibel drift ökar transportören produktiviteten och kan anpassas till olika produktionsbehov.

  • Sömlös integration och mångsidiga monteringsalternativ

Kompatibel med Dymax BlueWave® FX-1250 LED-flodlampor och olika emittermonteringsalternativ, vilket gör den lätt att integrera i befintliga processer och anpassas till specifika krav.

  • Säkerhet och hållbarhet

Den helt inkapslade designen skyddar mot UV-läckage, och rostfria komponenter minskar ESD, vilket skyddar både operatörer och känsliga delar.

  • Effektiv temperaturkontroll

Det högpresterande avgasningssystemet minskar värme- och ljusutsläpp och håller kammartemperaturen låg, vilket gör transportören lämplig för temperaturkänsliga delar.

Avancerad mätningsteknik för att säkerställa dina processer

Vill du säkerställa att dina industriella processer fungerar optimalt? Med DYMAX ACCU-CAL 160 radiometer kan du dra nytta av avancerad mätningsteknik som ger exakta och pålitliga mätvärden för både UV- och LED-teknik. Denna radiometer är idealisk för att övervaka och kalibrera ljuskällor, vilket är avgörande för att upprätthålla högsta kvalitet i dina processer.

Genom att använda DYMAX ACCU-CAL 160 får du full kontroll över dina UV-härdningssystem, vilket säkerställer att rätt dos UV-ljus används vid varje applikation. Detta leder till förbättrad produktkvalitet och effektivitet i produktionen.

Läs mer om produkterna

DYMAX ACCU-CAL 160 Bredspektra UV

Kontakta oss om du vill veta mer